Københavns Dyrehospital


- denne hjemmeside stilles gratis til rådighed af af Københavns Dyrehospital.

Dyrehospitalets almindelige åbningstid
Mandag: kl. 8.00 - 18.00, tirsdag til fredag: kl. 8.00 - 16.00.
Telefon: 36 17 57 11. Tidsbestilling kan ske i den almindelige åbningstid.
Dyrlægernes telefontid er mellem 13.00-14.00 på alle hverdage.
Adresse: Poppelstykkel 11, 2450 København SV. Find Vej
Hjemmeside: Københavns Dyrehospital

Skadestuevagt - Dyrehospitalet har åbent døgnets 24 timer året rundt!
Telefon: 36 17 46 05. Udenfor dyrehospitalets normale åbningtider henvises til dyrehospitalets skadestuevagt. I skadestuen gælder særlige priser. Københavns Dyrehospital er også et henvisningshospital der modtager henvisninger fra andre dyrlæger.


Personalet på Københavns Dyrehospital

Info om tekst, links og fotos på hundeleksikon.dk

Al tekst på hundeleksikon.dk er udelukkende til informationsbrug. Relevante informationer om sundhed og sygdom må på ingen måde kompensere eller erstatte den rådgivning og behandling, som gives af en autoriseret dyrlæge. Hvis du har mistanke om at din hund er syg, bør du kontakte din dyrlæge.

Københavns Dyrehospital er ikke ansvarlig for sygdomsstatus hos opdrættere der linkes til eller nævnes på hundeleksikon.dk. Københavns Dyrehospitaler ikke ansvarlig for kvaliteten af hundetræning eller anden hunderelateret aktivitet der linkes til eller nævnes på hundeleksikon.dk.

Hundeleksikon.dk beskriver over 220 hunderacer. Hundeleksikon.dk beskriver ikke racestandarder, men baserer teskt og info på etologisk litteratur (litteratur om hundeadfærd) og info fra hundeopdrættere, hundetrænere, dyrlæger og hundeadfærdsrådgivere.

Hvis du finder fejl eller mangler på hundeleksikon.dk eller savner en hunderace, må du meget gerne kontakte Københavns Dyrehospital.

Der er copyright på alt materiale på hundeleksikon.dk, såvel tekst som fotos og grafisk design. Hvis du ønsker at benytte tekst fra hundeleksikon.dk er du meget velkommen til at kontakte Københavns Dyrehospital.


Copyright Københavns Dyrehospital © 2002-2008