Kato og morgenavisen | Helly og hvalpene | Den lyver

På denne side har du mulighed for at læse små hundehistorier fra hele Danmark. Skriv til Hundeleksikon.dk, hvis du selv har en lille hundehistorie du ønsker at dele med os andre.


Til top Kato og morgenavisen
Vi har brugt en del tid på at lære vores hund at hente avisen. Kato var efterhånden blevet ret god til at hente avisen, idet vi altid gav ham en guf, når han havde været ude ved postkassen. Da Kato ikke var dum, havde han hurtigt fundet ud af at én avis gav én guf. I regn og slud kom Kato med vores morgenavis og modtog troligt sin lækre morgenguf for sit fine stykke arbejde. En morgen var Kato dog lidt for snu - her kom han med to aviser... vores avis og naboens...


Til top Helly og hvalpene
En eftermiddag dukkede en sur hundeejer op på vores ejendom. Han insisterede på at vores hund Helly havde været ovre i hans have, hvor den skulle have parret sig med hans tævehund. Hundeejeren skældte og smældte og krævede en økonomisk kompensation for den ulykkelige situation hans tæve nu var sat i. Jeg tøvede ikke lang tid og forsikrede ham om, at han ville modtage en kompensation, så snart hvalpene var født. Den sure hundeejer var nu mere rolig, vendte sig om og gik ned af vores haveindgang. Nu kunne jeg dog ikke holde masken længere... jeg måtte indrømme at vores Helly rent faktisk var en tævehund.


Til top Den lyver
Min datter på 14 år spurte en dag om vores 1 årige cockerspaniel ikke godt måtte komme ind i stuen. Far sagde, at det var ok, hvis den var blevt tør efter gåturen. "Det er den, for den nikker nemlig på hovedet", svarede hun kækt...., "men den lyver, for den er altså stadig våd". Og så lukkede hun døren igen.


Copyright Københavns Dyrehospital © 2002-2008