Om webmaster

Mit navn er Sabine Förderer. Jeg arbejder til dagligt som dyrlæge på Københavns Dyrehospital i København SV. På veterinærstudiet skrev jeg speciale i etologi (dyrepsykologi), hvor jeg beskæftigede mig med hundens personligheds-udvikling fra hvalp til voksen hund. Jeg har hidtil haft fornøjelsen af at arbejde på 3 moderne smådyrsklinikker, hvor der udelukkende behandles kæledyr. Jeg har selv 2 dejlige hunde og en kat.
Jeg laver selv hundeleksikon.dk i min fritid som non-profit projekt, der er ingen reklamer på hundeleksikon og jeg stiller alt materiale til rådighed gratis. Hvis du er glad for mit arbejde er du velkommen til at give et bidrag til World society for protection of animals (WSPA) eller give et feedback ved at handle på Dogshop.dk der støtter Dyrenes SOS. På forhånd tak!


Vigtig info om tekst, links og fotos på hundeleksikon.dk

Al tekst på hundeleksikon.dk er skrevet og / eller redigeret af forfatteren selv. Indholdet på hundeleksikon.dk er udelukkende til informationsbrug. Relevante informationer om sundhed og sygdom må på ingen måde kompensere eller erstatte den rådgivning og behandling, som gives af en autoriseret dyrlæge. Forfatteren er ikke ansvarlig for sygdomsstatus hos opdrættere der linkes til eller nævnes på hundeleksikon.dk. Forfatteren er ikke ansvarlig for kvaliteten af hundetræning eller anden hunderelateret aktivitet der linkes til eller nævnes på hundeleksikon.dk.
Hundeleksikon.dk beskriver over 220 hunderacer. Hundeleksikon.dk beskriver ikke racestandarder, men baserer teskt og info på etologisk litteratur (litteratur om hundeadfærd) og info fra hundeopdrættere, hundetrænere, dyrlæger og hundeadfærdsrådgivere.

Hvis du finder fejl eller mangler på hundeleksikon.dk eller savner en hunderace, må du meget gerne kontakte mig her. Der er copyright på alt materiale på hundeleksikon.dk, såvel tekst som fotos og grafisk design. Hvis du ønsker at benytte tekst fra hundeleksikon.dk er du meget velkommen til at kontakte mig her.